qwertyxx ben de yaşadım 2 kez kürtaj oldum, kalp atışlarını duyamadığım için. son kürtajımı 16 haziranda oldum. kürtajdan sonra adetim 39 gün sonra gelmişti. yanii 2 kez adet gördükten sonra hamile olduğumu öğrendimm. son adet tarihim 19 eylüldü. kürtajdan 3 ay sonra hamile kalmışım. 15 ekimde evde hamilelik testi yapmıştım kıpkırmızı çıkmuştı.. 7 ekim de de tıbbı genetiğe gitmiştik tabii hamile olduğumu bilmiyordum o sıra. 15 ekimde hamile olduğumu öğrenince doktora genetiğe gittiğimi fakat daha sonuclarımın çıkmadığını 2 kez kritaj olduğumu söylediğimde bana, sana önlem amaçlı coraspirin verelim dedi. bende keseyi görür görmez içmeye başladım. 1 ay geçtikten sonra tıbbı genetik doktorruna gittim. bana bişiyin yok dedi halbuki . paı 4g/4g ve mtfhr 677 heterazigot tu. ama ısrarla bir şeyin yok dedi. normal helsi dedi, bende hamile olduğumu ve doktlrun coraspin verdiğini söyleyince içmene gerek yok önlem amaçlı doktorlar veriyor demişti. aradan zaman geçince 3-4 doktora gittim hepside içmene gerek yok bişyin yok diyip gönderdiler. ama ben coraspini içmeye devam ediyorum hiç bırakmadım. genetik testinide Kadın doğum Hastanesi Tıbbi Genetik bölümünde yaptırmıştık. hem kromozom hem pıhtılaşmaya baktılar. eşimde de y delesyonuna baktılar. benden 2 tüp eşimden 2 tüp kanla bakılıyor.