Papatyamom44 Bi iki haftadır arttı zaten bel ağrılarımla kasık kramplarım 32+6 günlüğüz ilk zamandan berri bebeğim önde gidiyordu 2500 kg 47 cm miş şuan 37+1 gösteriyor ultrasyon her kontrolde bi hafta daha öne geçiyor benimle aynı durumu yaşayanınız var mı 85 i de gördüm nst de
ilde_21 Papatyamom44 benimde 2 hafta kadar önden gidiyomus 32ydim geçen hafta ama 34 gibi dedi şekerim yüksek çıktı diyetisyene gönderdi
irem_zengn Papatyamom44 bizde 34 haftalığız ve benim bebeğim de önden gidiyor 3 kilo 49 cm sancılarım nst de 100 den aşağı inmiyor fakat bende sıfır his hiç hissetmiyorum ağrım hiçbirşeyim yok 3 cm de açılmam var nst de sancınız çıkınca alttan muayene ettiler mi sizi de
Kdkdjd_737 Papatyamom44 bende 34 haftalıkkken nstye girdim 70 e kadar çıktı doktorum normal dedi şekerden öyle yükseliyo mu ki
Papatyamom44 Svgkry normal denilmişti ama gebelikten önce açlık şekerim olduğunu söylemişti dahiliye doktorum
Svgkry Korkutmak istemiyorum ama sancı görünüyor gibi.Birde haftaya göre kilosu yüksek mi bebeğin ondan sordum,doktorunuz bilir tabi doğrusunu.Bilmeden yorum yapmak bize düşmez,inşallah zamanında doğar bebişiniz
Gencbirannis irem_zengn sizde şey oluyor mu bebek sürekli bir tarafa toplaşıp uzun süre düzelmiyorsa ve taş gibiyse doğum habercisi oluyormuş ilk gebelikte benim de öyleydi hiç ağrım yoktu sadece o ayrıntı vardı doktor çağırdı nst ye girdim uzanıyorum ama bayılıyordum gözlerim karıncalaştı doğuma aldılar
irem_zengn Gencbirannis evet bende 32 haftadan beri var o durum 34 e kadar geldik şükür ama bebeğim çok aşağıda açılmam da var her an bekliyoruz
Gencbirannis Svgkry canım ben sırtüstü yattıgım her zaman fenalık geliyor normalde sağa yada sola yatılır heralde nst de bana kural olarak sırt üstü yatmamı söylediler bir yandan bebek aşırı hareket halindeydi o hareket ettikçe benim gözlerim kararıyordu eşime doktoru çağır dedim sonra acil sezeryana aldılar (37+3)
Gencbirannis irem_zengn bol bol dinlenmeye bakın yürüdükçe yoruldukça da olabilir kendinizi çok yormayın/zorlamayın🙏🏻
Svgkry Gencbirannis aaaa çok geçmiş olsun.evet 34ten sonra sola dönük yatırıyorlar aslında sırtüstü baskıda yaptığı için hemen beni uyardılar sola dönün diye.Neyseki çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz 🙏🏻