Kızlar, ben annemi çok genç yaşta kaybettim, ve beyazlarım çok fazla çıktı. 31 yaşındayım şimdi. Şansıma saçlarım da simsiyah. Ve beyazlar çok dikkat çekiyor. Tek bi tarafta tek bi bölgede de değiller. Öyle olunca biraz daha güzel duruyor ama şansıma diyeceğim yine, böyle tek tek her yerde çıktılar.
Normalde sadece beyazlarımı doğal bi boyayla boyardım. Ama emzirme döneminde boyamayı asla düşünmem çünkü sütten geçeceğini biliyorum. Emzirmek o kadar güzel bi duygu ki, bebeğim 3 aylık olmasına rağmen nasıl bırakacağım diye düşünüyorum. Emzirirken salgılanan hormonlardan mı bebeğimi çok sevdiğimden mi , çok keyif veriyor emzirmek benim için. Derin bi duygu hissediyorum bebeğime karşı. Tarifsiz bi şey benim için. 2 yaşına kadar bebeğim reddetmezse emzirmeyi çok isterim. Ama :( saçım beni çok üzüyor. Yani iyi durmuyor kızlar. Bi de öğretmenim ben, geçen senelerde de beyazlarımı boyamayayım demiştim, ama sosyal ortam içinde çok dikkat çekiyor. Hani bazı kadınlarda beyaz güzel duruyor ama bende direkt bakımsızmışım gibi duruyor, kendime güvenimi kaybediyorum. Saç maskaralarından aldım kullandım, onlar ilk gün çok güzel kapatıyor beyazları ama diğersi gün yapış yapış oluyor saçım her gün her gün duş da alamam , saçım aşırı kalın telli. Yani tavsiye de bulamam sanırım bu konu ile ilgili, çok üzülüyorum zaten emzirme dönemi hamilelik dönemi çok kilo aldım , bi de böyle olunca moralim yerlerde. Eski halime dönmek istiyorum ama anneliğin de tadını çıkarmak istiyorum sonuna kadar :( keşke stresten üzüntüden bu kadar erken beyazım çıkmasaydı ya da nasip olsaydı da erken yaşta doğursaydım