mrvgrbz semrainan doktora sormak ve onun gösterdiği yolu izlemek daha mantıklı çocuk düşünüyorum dersen o senin için doğru kullanım yolları gösterecektir
Esma006 semrainan hayıt macunu da iyi canım kullanıyorum ben ikinci kavaonzodayim hormonlari düzenliyor
ygmrzmra13 semrainan hersey insanın zihninde bitiyor buna İnan hersey gönlünce olsun tez zaman da kucağın dolsun inşallah 💐
Busranur_mnts semrainan her devlet hastanesi yapmıyor galiba hangi şehirdesin onlar yönlendirir eğitim araştırma şehir hastanesi falan yapıyo genelde
hannemisali semrainan Ben de sizin gibiyim. Eşimin testleri normal, benim hormonlarım normal,.hsg normal, AMH 3.6 ama olmuyor. Yaş 30 19 ay oluyor
Melike3506 semrainan 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık 2 yıl sonunda kafamdan bebek düşüncesini attım akışına bıraktım o zaman hamile kaldım
semrainan Melike3506 genelde herkes böyle demiş bende akışına bırakacağım artık hayırlısı diyorum hep
ebrudefnee semrainan pcos varmı acaba genelde testestoron yüksekliği pcosta da oluyor bende de vardı da ondan dedim öncelikle sağlıklı beslenin ve kilo vermeye çalışın birde takviyeleri ve doktora gitmeyi eksik etmeyin bende ilk bebek istediğimde bunlara dikkat ettim ve oldu çok şükür
hanimhanimcik semrainan bence vakit kaybetmeyin doktora gidin bende de pcos var en azından düzene sokarsın ilaçla ve çatlatma iğnesi olursun daha kolay olur