kubraturkkoc Kızlar dün gece sağ bacağım ağırlıklı bu ağrıyla uyandım bacaklarımın birleşim yerleri ağrıyor, bir de Pelvik ağrı eklendi 🥺 Serklajlıyım yatıyorum.. Bu ağrıları yaşadınız mı yürüyemiyorum bile ☹️
hazalmamy kubraturkkoc bende serkilajliyim canım hangi magnezyumu kullanıyorsun geçen benimde öyle bir ağrı oldu inanılmaz sağ bacağımda lavaboya girdim buyuk abdestimi yaptım çıktım ağrı birden kesildi baskı yapiyormus megersem yapınca geçti tuvalet sorunu yaşıyor musun bu ara
kubraturkkoc hazalmamy yaşamıyorum aslında iyi durumdayım ama gaz olduğunda bende ağrı olduğunu farkediyorum haklısınız. Magnorm kullanıyorum suya karıştırılan normalde günde bi tane ama ağrı ya da kabızlık durumunda iki tane kullanabilirsiniz dedi. Siz kaçıncı haftadasınız yatıyor musunuz
hazalmamy Deletedmom429 magvital canım bence direk etki ediyor suda eriyenler hap olanları da denedim suda eriyen kadar iyi değiller gaz sıkıştırirsa kasık ağrım oluyor batmalar oluyor yapınca ayıptır söylemesi geçiyor batma falan kalmıyor 26+3 deyiz çok şükür yatıyorum genelde ev işi falan yapmıyorum ama arada kalkıyorum evde yürüyorum kahvaltımı kendim hazırlıyorum o kadar siz kaçıncı haftadasiniz kubraturkkoc
kubraturkkoc hazalmamy bende 23. haftadayım annemlere yerleştik kahvaltı bazen hazırlıyorum ve lavabo dışında yatıyorum genelde. Bi ara kabızlık yaşıyordum o yüzden ara ara yürümeye çalışıyorum evdeyim ama sadece kontrole gitmek için çıkıyorum evden
hazalmamy kubraturkkoc bende yavaş yavaş tuvalete cikmakta zorlanıyorum herşeyi deniyorum kabız kalmamak için şuan uzunluğunuz ne kadar peki
kubraturkkoc hazalmamy kabızlık için benimde denemediğim şey kalmadı ama çok su içmeye çalışıyorum çorba içiyorum beyaz ekmek tüketmiyorum tam buğdaya geçtim bi de meyve de yemeye çalışıyorum
hazalmamy kubraturkkoc öyle gerçekten yoğurt yiyordum hergun ona ara vermiştim heralde ondanmi oldu ne yoğurt iyi geliyordu çünkü probiyotik olduğu için magnezyum zaten hergun içiyorum o olmasa naparmisim bilmiyorum
kubravys Ben de 30 haftalığım. Birkaç gündür bacak ve kalça ağrım vardı dün bir anda şiddetlendi ve yürüyemez oldum. Nasıl geçecek bilmiyorum 😢