AyseRosee Kızlar selam sağlık ocağı aşı için aradı doktorum sağlık ocağının yönlendirdiği şekilde olabilirsin dedi sizler kaçıncı haftalarda ve karmamı yoksa ayrı ayrı mı oldunuz
Bububu AyseRosee sağlık ocağı ilk tetanoz boğmacalı olanı yaptı bana da. 1 ay sonrada sadece tetanoz olacakmış.
anonim51 AyseRosee bende bugün yaptırdım ilk aşımı 20 haftalarda falan yapmışlardı pazartesi günü aramışlardı aşınız var r diye sağlık ocağından ben de bugün gittim ikinci dozu vurundum sordum tetanoz aşısı dedi
BlackFish2113 haftada tetanoz oldum. 25. haftada da tetanoz + boğmaca oldum galiba :D bende çok sorgulamadım içeriğini aslında ama yanlış hatırlamıyorsam bu şekildeydi
AyseRosee Teşekkür ederim ☺️ iki türlü var nasıl yapalım doktorunuza sorun isterseniz dedi doktorumda sağolsun ikiside olur farketmez olabilirsin diyince biraz kafam karıştı ilk gebelik olunca bide.
AyseRosee Evet tetenoz 5 sene içinde olunmadığı takdirde gebelikte 2 doz olarak vuruluyormuş ama karma aşıları merak etmiştim demekki biri karma biri tetenoz şeklinde de vuruluyor