nel Kızlar tüp bebek tedavisi oldum dün test yaptırdım pozitif çıkmış ama dünden beridir acayip bel ağrım var belimde yangın var sanki beni çok rahatsız ediyor korkuyorum bir sorun olur mu acaba lütfen bana yardımcı olur cevap verir misiniz 🥹🤲
ozlemyilmaz60 nel olmaz canım endişelenme gebelik boyunca sürekli bel ağrısı sırt ağrısı ağrılar genellikle hep normaldir uzanıp bol bol dinlenmeye çalış herhangi bir kanama lekelenme veya hiç geçmeyecek ağrıların yoksa o şekilde doktoruna gözük
buse76 nel canım çok normal bu ağrılar bende tüp bebek ile hamile kaldım iki aylık olcam yarın hala var o ağrılar kasık ağrıları bel ağrıları iğne gibi batmalar bazen bıçak saplanması oluyor kanama olmadığı sürece korkma
nel ozlemyilmaz60 valla ne yalan söylim korkuyorum progrstan ilaçları kullanıyorum onlar kanamayı önlüyor diye biliyorum bu benim ikinci denemem ilkini 9 haftalıkken kaybettim kalbi durmuş dediler bunda daha kese görmeye bile gitmedim 9 gün var
nel buse76 valla ne yalan söylim korkuyorum progrstan ilaçları kullanıyorum onlar kanamayı önlüyor diye biliyorum bu benim ikinci denemem ilkini 9 haftalıkken kaybettim kalbi durmuş dediler bunda daha kese görmeye bile gitmedim 9 gün var