Mehtug Ggizemsnl cinsiyet bilgisi vermiyorlarmis diye duydumda cnm ogrenen varmi acaba bnm cinsiyeti ogrenmem detayli ultrasona kaldida😁gostermiyo
Ggizemsnl Mehtug benim bulunduğum yerde özel hastane yok mecbur devlete gidiyorum. 12+6 da erkek gibi dedi daha gidemedim doktora 15+1 oldum. İlk gittiğimde 2 haftaya kesin belli olur demişti şu anda bellidir. 16. Haftayı bekliyorum 🙏
Nusema25 Nusema25 devlete gotcem randevu aldim cok heycanliyim artik bmde karnimdaki bebisin cinsiyetini ogrenicem
Nusema25 Mehtug visne suyu diyolar bnde bisey yememistim gecen sefer tatlida canlatir bn meyve yedigimde hemen canlaniyo oturdugum yerde heleki ayva gecen anladim
petitehatunn Mehtug kesinlikle tok gitmelisin biraz da idrara sıkışık git. artık yerini mi daraltıyor napıyorsa benim miniğim hiç durmuyor yerinde tekmeler yumruklar havada uçuşuyor😂😂
petitehatunn Mehtug 18+4. bana bir kıx bir erkek dediler 19 unda ayrıntılı ultrason randevusu aldım ben de orda emin olucam artık.
nes94 Mehtug kız bana 12 de kıza benziyo dedi 16 da kesin kız dedi 17 dedi cinsiyetini biliyosundur dedi evet kız dediler dedim ne detaylısı önceden de söylüyorlar :) tabi doktora göre dr değişir ben 3 doktor a gittim devlette 3 ude şöyledir yani :)
Mehtug nes94 doktorun iyisine denk gelmedim ozmn cnm ikili test yaptirirkn bile bisi soylemediler bana