kineem Kızlar bebeğim 5 haftalıkmış daha doğrusu kese var oluşmuş inşallah kalp atışını da duyacağız dualarınızı bekliyorum🌸
Eda42_ kineem Gözünüz aydın olsun hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin 🤲🏻🥰 beta değeri kaçtı kese görüldüğünde karından mi görüldü
efnanmoms kineem benimkide 6 haftalık kalp atışını dinletmedi ama kesey yakından bakıncan bebeğim kalp atışları gözüküyor dedi ben kendimde gördüm atışları inşallah sende görürsün
Kubragocer Kizlr bende pazartesi ilk defa kan verdim beta 4181 çıktı kese göründü karından ama 6 mm yaziyor ultrason raporunda 5 haftalık olduğunu tahmin ediyorum bende haftaya çarşamba tekrar çağırdı sizce yolk kesesi veya bebeği görebilir miyim haftaya
kineem Kubragocer evet bebeği görürsün ama kalp atışını göremeyebilirsin kalp atışı genelde 7 ve 8 haftadan sonra görünüyor
kineem efnanmoms ben de 7 8 haftalarda gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı 3 çocuğum olacak beklemiyordum o yüzden geç gitmek istiyorum
Deletedmom_787 kineem hayırlı olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla ilerler süreç sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım darısı da bizlere olsun tez vakitte sağlıkla 🌸🙏🏻
Esnsntrk kineem benim de cuma günü tam 5+0 olacak randevum var görürmüyüm bilmiyorum ama sizin gördüğünüzde beta kaçtı. Bide kilonuz varmı . Kilo olunca karından görünmüyormus bazen
kineem Esnsntrk geç gördüm biraz umarım bebeği gördünüz ben 8 haftalıkta gördüm kalp atışını çok şükür şuan 12 haftalık olduk