gebeyimgebesin mrstokk bacım daha erken bence 3-4gün sonra yaparsın yada regli günün ne zaman onu bekleyebilirsin. Benim bugün 7.günüm doktor 3 aralık kan ver dedi bekliyorum
sun35 mrstokk 11. Gün pazar günü sabah ilk idrarla silik çıktı. Ama öncesinde hiç yapmamıştım belki iğne kalıntısı olabilir.
mrstokk sun35 bat ne zaman? inşallah gebeliğiniz oluşmuştur iğneden sonra yaşadığınız belirtiler var mı 🌸
sun35 mrstokk mrstokk bat 28 Kasım. 3 gündür arada gelen hafif regli sancım ve biraz göğüs ağrım var. Yani her ay regli öncesi yaşadığım ağrı. Dün gecede alt karın bölgemde kısıra süreli şiddetli ağrım oldu.
cigdem_mehmet mrstokk teşekkürler canım bugün aşılamanın 9. Günü pembemsi ve kahverengi leke geldi üstüne görme olabilir mi erken midir
mrstokk cigdem_mehmet aşılamada nasıl oluyor onu bilmiyorum ama ilk bir hafta iğne kaynaklı lekelenme olabilirmiş bende sadece ovitrelle vuruldum 12. Günüm bugün benimde leke geldi regl olacağım sanırım
cigdem_mehmet mrstokk hayırlısı olsun hepimiz için acaba lekelenme olabilir mi diye düşünüyordum kendimkendime
cigdem_mehmet mrstokk evet 6. Gün grip oldum hala yatıyorum salya sümük bugün9. Gün lekenme gibi geldi ama sağ kasık ve belim ağrıyor bat 2 Kasım ama 2-3 gün öne geliyor
mrstokk cigdem_mehmet geçmiş olsun . Dediğim gibi inşallah lekelenme yerleşmedir 🙏🫶🏻🫶🏻🫶🏻 güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
cigdem_mehmet mrstokk inşallah hayırlısı benim için senin içinde rabbim hayırlısını versin bize sağlık sıhhatli iman dolu💕