Deletedmom_808 Yeni doğum yapacak olan veya yapmış anneler yada sütüm az diyen anneler için tavsiyeler verirmisiniz 🤗
canannnblbll Deletedmom_808 ebebekte alkolsüz maltlar var onlardan her gün 1-2 tane içiyorum etkisi oluyor ve tabii ki bol bol emzirme ve sağım
Deleted33000 Deletedmom_808 stressiz ve dinlenmiş olmak ve bol su içmek lohusa şerbeti tahin pekmez tavuk eti bende çok süt yapıyor sütüm azalınca bunları yiyorum tekrar düzeliyor
Eternal06 Deletedmom_808 bolca su içmek ve uyumak🌸 güzel beslenmek ve ilk samanlar bestlak diye bir damla var onu kullandım ben. O damla da inanılmaz artırıyor sütü 🌸🌸
Leylak34 canannnblbll sagdiginiz sütü nasıl veriyorsunuz peki bebek biberon alışınca meme reddi oluyormus
Sey Solgar B12 li takviye. kuru dut çayı kendin demle dutları da ye. Bulgur pilavı. Yeşillik bol bol suuuuuuuuu
Berlin Kuru dut,kuru incir ve kuru kayısıyı kaynatıyorum hem püre olarak yiyorum hem de suyunu içiyorum bence çok iyi geldi.Kuru dutu atıştırmalık gibi de yiyorum.Bir de bestlak damla ve humananın emziren anneler için olan çayı doktorum ikisini de mutlaka tavsiye etmişti
canannnblbll bebeklerim__ olabilir baya şekerli ben daha az kalorili olanı içiyorum kilomda değişiklik olmadı
sym_yc Eternal06 evet bestak damla da çok süt yapıyor ama süreçli kullanmak stabil hale getiriyor bu yüzden bir ay bestlak damla sonra bir ay bira mayası sonra başka bir şey değiştirmek daha canlı tutuyor
biranneadayi1 erikarpuz ben onu günde 2 bazen 4 şeklinde içiyorum, 6 çok bence , bebeğinizin b12 değerlerini de yükseltirsiniz farkında olmadan
biranneadayi1 Bulgur ilk zamanlar ye gerçekten artıyor ama sonra süt artınca pek tüketme , hem sana hem bebeğe gaz yapabilir. Dereotu çok güzel artıyor bence. Solgar ın b12 takviyesi , elenatal ya da İmom latte gibi multivitamin kullanımı iyi geliyor
biranneadayi1 bebeklerim__ ben bebeğimin b12 si artmasın ama sütüm de artsın diye. Bazı günler 2 bazı günler 4 bazen 1 bazen de almıyorum :) gayet de sütüm var
hamcokelek33 Deletedmom_808 tek çaresi bol bol uyumak ve stressiz hayat.. ha bide bol su içmek. Geri kalan şeyler sadece sütün kalitesini etkiliyor