Kızlar merhaba çok şükür buraya yazmaya bizede nasip oldu 37+1 haftalıkken sabah 7 gibi kasık ve karın ağrısı başladı biraz bekledim ne olduğunu anlamaya çalıştım ama ağrılar düzensizdi geçmedi içime bi kurt düştü ama yalancı sancı olduğunu öğrenip eve geri gelirdim diye düşünüyordum 9:30 gibi hastaneye gittik ve muayene oldum 1,5-2 cm açılmam olduğunu söylediler doğuma daha 10 gün vardı planlı sezeryandı ama eve gidebileceğimi ama açıklığın birden artabileceğini söylediler normal doğum istemediğim için korktum panik atak var bende ve tansiyon var
Eve gidersen zorunlu sezeryandan çıkar dediler kendi doktorum yoktu pazar gününe denk geldiği için bizde kabul ettik ve yatışa geçtik doğum için hazırlandım doğumhanede herkes belden uyuşturmalı olmam için ikna etmeye çalıştı ama ben çok korkuyordum kabul etmedim çıktığımda inanılmaz bir ağrım vardı bu kadar çok çok fazla ağrım olacağını düşünmemiştim ama sonra bebeğimi gördüm benimle beraber çıktı bebeğim odaya onu görünce dünya durdu o kadar güzeldi ki sağ Salim kavuştuk yavrumla sonra ilk yürüyüş çok zordu ama onuda halledince herşey geçiyor ama bebeğimin emme refleksi hiç yok hiç emmiyor onun dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür iyi ki genel olmuşum inşallah herkesin doğumu çok kolay ve güzel geçer biz elendik ❤️