annesioo 1 buçuk saat sonra bebiki görcez bakalım ne durumda 😇 %90 kız demişti 14+1’de şimdi 17+6 kesin söyler sanırım 🤗 Bu arada ben halâ hissetmiyorum hareket . Diğer iki bebemi tam bu haftamın içinde hissetmeye başlamıştım halbuki o yüzden de biraz tedirginim aslında biran önce saat gelsin de güzel şeyler duyayım istiyorum 🥰🤲🏻
Selim_Alparslan annesioo Ayy canım benim hamileliginin tadını çıkar 🙃 Şuan 2.5 aylik olduk gece gündüz görüşüyoruz😀
babymom2026 annesioo Benimde perşembe detaylı ultrason var cuma doktoruma gideceğim görüş günleriiii💙🙈
annesioo Bu arada kızlar 3. bebeğim, sanıyordum ki ilki gibi olmaz diğerleri ama inanın hepsinde ayrı heyecan hepsinde sanki ilkmiş gibi ultrason günlerini tekmelerini iple çekiyorum 😍 İsteyen herkeslere hayırla nasip etsin mevlam 🤲🏻
Senacanblt_ annesioo hepsinin yeri ayrı ve hepsinin hamilelik dönemi de ayrı diyorlar güzel şeyler bunlar ya tatlı minik heyecanlar cinsiyeti sen ne hissediyorsun Peki gönlüne göre olsun 💗💋
annesioo Senacanblt_ kesinlikle hepsi bambaşka, ben kız hissediyorum ama öyle istediğim içinde öyle hissediyor olabilirim diye çok şaapmıyorum 😇
annesioo ikiprensesannesi___ amiiin ama söylemedi , göstermiyor dedi 3 saniye bile uğraşmadı kalktım 😕
ikiprensesannesi___ annesioo hadi ya Devlet’te öyle valla 🥲önemli olan sağlıklı olması sağlıkla gelsin minik 😍🥰
Umutlubirkadin annesioo Ahahahah bana da öyle dedi size yine bisey demişler 17+3 üz hiç cinsiyet tahmini yapılamadı :)
annesioo Umutlubirkadin güya konu uzattım biraz daha baksın diye hani sanki kıza benziyor demişlerdi filan dedim 3 saniye daha tuttu abartısız 3 saniye yok göstermiyor dedi 😅
annesioo elrahe08 ikiprensesannesi___ Tabii önemli olan önce sağlıkta insan da merak ediyor neyse 1 haftaya detaylı randevusu bulup gideyim içim rahatlasın 😁
ikiprensesannesi___ annesioo etmez mi tabi eder insan 🥲hadi bakalım allah hayır’lısı neyse onu nasip etsin inşallah