Tekin34 Doğum sancısını nasıl anlayabiliriz? Yalancı sancılarım çok arttı ve o kadar şiddetli vuruyor ki kestiremiyorum doğum sancısı mı diye. Nasıl ayırt edebilirim?
Tekin34 yorgunannis sancıların vurma aralığını mı hesaplıcam yoksa sancı kaç saniye sürüyor onu mu sayacağım?
Tekin34 aslhnkrts9 yarım saatte bir vuruyor ama bazen bir saatte bir vuruyor. Geçen hafta nstde sancı çıktı ama yalancı sancı dedi doktorum. Ben ikisini ayırt edemeyeceğim diye tedirgin oluyorum çünkü şiddetli bir ağrı yaşıyorum
Sizdenbirii1 Ruruu evet doktorum öyle söylemişti ama siddetli bi adet agrısı kasıklara vuran tarzda dedi belden kasıga yayılması gibi
Ruruu Sizdenbirii1 benim o kadar olmuyor ama bir iki gundur regl oncesi alt karnimda yasadigim hissi yasiyorum agri da denemez bu da mi sanci acaba
Sizdenbirii1 Ruruu valla bilmiyorum ki canım benım kasılmalarım cok nst sancı cıkıyo karnım sertlesiyo sürekli
Tekin34 Sizdenbirii1 benim de kasılmalarım oluyor sanki etim çatlayacak çocuk çıkacak dışarı ve aşağıda tekme gibi baskılar hissediyorum belime vuruyor ağrısı kasıklarım ağrıyor
cicibiciannem Canım doğum sancısı bambaşka hiçbir ağrıyla eşdeğer değil düzenli ve bi giriyo dünyanı tersine çeviriyor öyle diyim