kuloglu Ben geçen hafta rüyamda 2 oğlumun olduğunu, isimlerinin Muhammet ve Ömer olduğunu gördüm. Tek gebelik , ve cinsiyeti belli değil henüz.
kuloglu Ceyfer hayır, koymak zorunda değiliz diye biliyorum. Fakat her cocuğun anne babası tarafından bilinen bir göbek adı olmalı, 5 yaşındaki oğlumun var. Erkek ise bu isimlerden birini göbek adı olarak koyabilirim, babası ve ben biliriz sadece
Ceyfer bluemom24 bende internet te öyle araştırdım. Bilinçaltı da olabilir diyolar. İlla koyulmalı gibi birşey yok tabii ama insan tedirgin oluyor.
Ceyfer kuloglu bizde de öyle oğlumun sadece ailemizin bildiği göbek adı var. Dedesi kulağına okuduktan sonra öğrenmiştim bende konmalı diye. Gönlünüze göre olsun sizinde🫶🏻
Ruruu Ceyfer ruyayla amel edilmez, cok begendiyseniz ikinci isim olarak koyun ama ruyanizda gordugunuz icin farz veya vacip olmuyor
Ceyfer Ruruu ay çok sağolun. Evet ismi çok beğeniyorum ama koymazsam da vicdan azabı çekermiyim diye de korkuyorum. Sonrasında sonuçta rüya diyorum biliçaltı da olabilir. Karmaşık duygular
Edanur-gul Ceyfer hamileyken rüyada görülen ismi bebege koymak gerekiyor diye biliyorum görümcem hamileyken teslim ismini görmüş eşi cami hocasıma sormuś bu teslim nedir cocuga teslim adinimi koymamiz gerek diye hocada teslim arapcada islam demek cocuguna islam ismini vermen hayirli demiş görümcem ogluna yusuf islam ismini vermisti mesela nedeni bilemem ama hoca öyle soyleyince yaptilar
Zeynepow Ceyfer Alakası yok benim oğlum geldi rüyama, Ahmet Ali diye sesleniyordum. Ki ne Ahmet ne Ali hiç biri aklımda yoktu. Ama koyduk Ahmet Ali oldu. Doğduktan 9 gün sonra vefat etti. Yani koymak veya koymamak sizin isteğiniz. Ama ben olsaydım gördüğüm rüya bir bilinçaltı rüyası değilse koyardım. Çünkü insan anlıyor bilinçaltı rüyaları absürt oluyorlar
Baklavaseverim Ceyfer Leyla ismi diye neden Leyla olsun ayrıca Leyla aşkından Leyla olmadı mı kulak asmayın
semiii Ceyfer kaynanam HÜDA görmüş rüyasında kızının ismide hüda sende koymalısın yani kime ne? Ben yüsra istiyorum kız olursa kimseyi de ilgilendirmez yani.
Meltemanneolsun Ceyfer ben yaptım ve o ismi koydum canım. Rüyamda kızım olacağını adının da Beril olacağını gördüm. Çok da etkilenmiştim kızım oldu adı Beril 🩷
piremses34 Ceyfer rüyamda oğlum oluyordu hatta adını da Asaf koyuyordum hamile kaldım kızım olacak ve allah kısmet ederse Lidya koyacağım o yüzden çok da kafaya takma belki cinsiyeti bile aynı olmayacak
akkoyun21 Ceyfer Ben şahsen rüyama gelen ismi bırakırdım anlamı kötü olmadığı surec tâbi.Oğluma hamileyken görümcem Muhammed ismini görmüştü ben de Furkan ’a karar vermiştim öyle olunca birleştirdik Muhammed Furkan oldu 😊
Ceyfer akkoyun21 yaa🥰 benimde oğlum 7 yaşında anlamlı güzel. İnsanlar ilk söylerken söyleyemiyordu ama artık çevrede çok duymaya başladım
gkc990_ @Ceyfer Bende rüyamda doğum yapmışım ama bebek yok ortalıkta deli gibi Buğlem nerde kızım nerde diyordum Kızımın adını Buğlem verdim
irmairma Ceyfer ben hamileyken gördüm o zaman cinsiyet belli değildi. Ama koymayacağım başka isim koyduk, takılma böyle şeylere