mommysboy Kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar ! Baby&plus canyon travel sistem bebek arabası ebebek te 799 tl kullanan var mı memnun musunuz?
baharayazz mommysboy aldım ama henüz kullanmadım ama sürüşünü felan denedim ben çok begendim çok kullanışlı gibi duruyor şimdilik . 40 gün sonra kullanmak nasip olcak inş 😄
Busramnida mommysboy Bizde ondan Aldık ama henüz kullanmadık canım yorumlar gayet iyiydi benimde sürüşü ve hafif olması hoşuma gitti 60 gün sonra nasip olursa kullanmaya başlarım oğluşumla 🤗
Minik-mucizem123 yagmurr48 canım bende aynı bebek arabasını aldım baby plus canyon ama katlanmasını yapamadım. Acaba nerden katlanıyor bana tarif edebilir misin 🙏🌸
Fthlya mommysboy baby&plus ın en çok servise giden arabası oymuş geçen satıcılar bile öyle söyledi en çok ondan şikayet geliyormuş
Vctry1706 Bizde aldık 45 gün sonra kullanicaz inşallah 🙏 aksine bize de satıcı milyarlar verilen travel sistemlerden hiç bir farkı yok dedi şuna mamas papas etiketi bassak fiyatı anında 2 bin TL dedi alana sözüm yok ama bebek arabasına 2 bin TL vermem 🤷 799a alınabilecek en güzel travel bence kumaşı dokusu iskeleti tekerlekleri çok tok sağlam ve kaliteli duruyor
Levmel mommysboy ben aldım ama kullanamiyorum haliyle😂 ama çok iyiye benziyor ben tavsiyeler üzerine alem ve kullanım olarak sürükleyis olarak çok çok iyi
Cansum89 mommysboy bende almayi dusunuyodum ama satisini yapan danisman bile onermedi cok cabuk sorun ciktigini soyledi ve cok kaba.. cbx aldm bnde soobeden cokda uygundu travel sistem 650 tl suan biraz pahali ama bn aralik gibi almistm