Mervenin Esraaqq bir bayan daha ucuz olduğnu idda etti int sitesinden baktım bende hiç ıygun fiyat föremedim ama kafası karıştı heralde😅🙈
1umutturyasamak Kuzeyinannesiiii biberon cok güzel bence almıcaktımda bi bayan al al bak bu gaz yapmıyo diye ısrar ednce aldım nasl gaz yapmıyo onuda anlmadm ama 🤔😁
Motherscup Bende hastane kontrolum oldugu icin sagolsun kayinvalideme soyledim 3 tane bim gezmis oyun halisi icin 4.bimde bulmuş onuda bi kadın almiyo zannedip elinden almaya çalışmis😂😂Tabi benim kayinvalide biraz cabbar bi kadın vermemis sonuc olarak aldık ve güzel çıktı 😄
Mucizegibi 1umutturyasamak oyun halısını neden geri verdin kötümüydü..ben de alacaktım ama dün kalmamıştı bugün bimde gördüm biri geri getirmiş sanırım kutusu açılmıştı..sağlam değildir diye düşündüm almadım ☺️
1umutturyasamak Mucizegibi teyzemn cocugunun öyle bi salıncak tarzı ttredmli müzikli oyun halsı var oyuzden bıraktm zaten 1 2 ay yatcak topu topu oda ilgisini cekermi cekmezmi belli değil boşuna para vermym dedm zaten burda bi bayan onun kuması terletr yazmstı