seyrosmom 9+5 haftalığım ama öyle böyle bir şişlik yaşamıyorum iki lokma yiyorum üçüncü lokma da tıkanıyorum yiyemiyorum özellikle iki gündür 8-9 aylık gibi dönemiyorum kalkamıyorum yavaş yavaş hareket edebiliyorum yaşayan var mı ??😔
gecemavisiii seyrosmom bende fazla yiyince karnım ağrıyor devam edemiyorum şişkinlikte olmuyor değil 8 haftalığım, ama çok olmasını bilemedim ya
samira555 seyrosmom ben daha hamileliğimi öğrenmeden bi şişkinlikti başlamıştı yani hamileymişim haberim yokmuş elbise giyiyorum korse takıyordum beğenmeyip çıkarıyordum elbiseyi bi süre sonra geçiyor ama
winnie_the_pooh seyrosmom Hemde nasıllll. Malesef oluyor. Yemeklerden sonra karnın öyle bi şişiyor ki 6-7 aylık hamile gibi oluyordu. Şu an ben 6 aylığım ve hâlâ akşamları yemekten sonra şişiyor
Melike3506 seyrosmom evet 9. Hafta gibi başladı 12. Haftadayım hala şişkinlik ve gaz sorun hele akşamları göveğim şişiyor iyice
seyrosmom gecemavisiii çok dikkat et ben hiç yiyemiyorum yiyemediğim halde de şişiyorum anlamadım 🙂↔️
gecemavisiii seyrosmom şişkinliğe iyi gelen çaylar var gebelikte içilebilen onlar iyi gelebilir, bunlar bizim için geçici süreçler ne kadar zor olsada bebişlerimizr değer 😁🥹
seyrosmom Çok erken diye bi korkmadım değil çok yemiyorum da çünkü hepimiz için sağlıklı bir hamilelik ve doğum sürecimiz olsun 🥹
Melike3506 seyrosmom bir de kabızlıkta var pek bir şey yiyemediğim için lifsiz beslenmekten kabızlık çekiyorum