Yeniiannee Baharklc söylüyorum canım eşim fikrinden vazgeçmiyor bir de bana sen gidersin ablam emzirir demez mi iyice sinirlendim
Baharklc Yeniiannee sende ayrı olmak istemezsin eşinden ama çocuğun geleceği için. İstemiyosada napcan canm az kalmış doğumuna kendinizde sıkıntıya sokma hayırlısı olsun sizin için
Funfun Yeniiannee 35. Haftadan sonra doktor raporu bile olsa uçamazsınız. Havayolu personeli olarak söylüyorm; uçabilir raporunuz olsa dahi uçağa almazlar. Doktorun haftanızı eksik yazması lazım, öyle bi riski de kimsenin alacağını sanmam..
Yeniiannee Funfun bilmiyordum sağolun ama bir akrabam gitti bende o şekilde gidebileceğimi düşünüyordum
Alyamerve Yeniiannee türkıym bi baska ve ben aşırı mıllıyetciyim gerek yk baska ulkelerde doğmasına .
Reina Yeniiannee öyle bir imkanım olsa kesinlikle yurtdışında doğururdum:) bebeğin geleceği için mükemmel bi fırsat bence
tomurcukannesi Yeniiannee vatandaşlık imkanı varsa yurtdışı derim. Hani avrupa yada amerikaysa. Ama sadece doğumsa yani ülke vatandaşlık falan vermicekse o zaman türkiye bence
tomurcukannesi Yeniiannee ama eşin gelemicekse türkiyede doğur yazık adama ben eşim nerdeyse orda yapardım
Reina Yeniiannee ayy ne duruyosun allah aşkına😂 ben olsam nolursa olsun ikna ederdim ama haftan ilerlemiş epey😳
Yeniiannee MomNalbant ben istiyorum ama eşim istemiyor bana gitmek istediğinde gidersin ablam emzirir diyor 😖