[silindi] Kızlar çatlatma iğnesi hangi durumlarda veriliyor acaba? Doktor kendisi uygun görürse mi bu şekilde tedaviye başlanıyor yoksa süreci hızlandırmak için biz bu tedaviyi istersekte doktor bunu kabul ediyor mu?
Moni_111 [silindi] benim doktorum ultrasonla yumurtaliklari takip etti adetliyken klomen kullandim sonra yumurta 23mm olunca çatlattık
Bglmmrn [silindi] canım bende 5 gün klomen kullandım yarın çatlatma iğnesi yaptıracam bakalım artık hayırlısı 1 senedir ikinci çocuk olmuyodu artık doktorum çatlatma yapmamız lazım dedı
[silindi] Moni_111 canım peki devlet hastanelerinde falan da doktorlar yumurta takibini yapıyor mu yoksa illa özele bi gitmeli miyim
[silindi] yaseminkarakus0728 maşAllah Allah bağışlasın 🥰 peki rahim filmi falan istediler mi bu tedavi öncesinde
yaseminkarakus0728 [silindi] yok istemediler bı tane 10+5 haftalık ikiz bebeklerim vardı kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum ondan 6 ay sona kimyasal gebelik yaşadım sona 11 ay gebe kalamadım doktoruma soledim çatlatma iğnesi için oda direk klomen hap yazdı adetin ikinci günü iç yumurtan gelişsin sona da çatlatma iğnesini yaptim
[silindi] Bglmmrn hadi bakalım inşAllah işe yarar iğne❤️ bende bu ay gidip doktoruma bi sorucam bakalım