2presesAnnesi3cubebek 6 haftalık hamileyim ama göbek deligimden miydeme doğru bir ağrı acı sancı vuruyor sürekli göbek düşmesi yaşıyorum sebebi nedir acaba merak ettim doktor randevuma daha var diye dayanamayıp size sormak istedim 🤭
damlabarlas 2presesAnnesi3cubebek aynen benim de 6 haftalık oldu göbek deliğimde ağrı oluyor ben de göbek düşmesi olduğunu düşünüyorum
2presesAnnesi3cubebek damlabarlas bende 6 haftalık aynı sikayate gobek düşmesidir emekleyen bebek bozisyonunda yarım saat kadar beklerseniz biraz rahatlatıyor iyi geliyor inşallah sizede iyi gelir
kurtoglucnr damlabarlas sürekli dinlenmeye yatmaya çalışın birde eşinizle ilişkinizde etkiliyo olabilir bendede aynı durum vardı bi süre ara verin derim
damlabarlas kurtoglucnr evde bir çocuğum daha var 4,5 yaşında çok dinlenemiyorum maalesef ya aslında dinlenmek en iyisi
rbcbgm Bende 6 haftayım bende göbek düşmesinden şüpheleniyorum . Çok çabuk korkuyorum korktuğum anda aniden içim kıyılır gibi oluyır içim yanıyor bi anda
damlabarlas rbcbgm ben de korkmaktan korktum artık karnım geriliyo korkunca diyorum birşey olmaz inşallah
rbcbgm damlabarlas Sadece korku mu yoksa ben önemli şeyler konuşurken de çok heyecanlanıyorum gibi oluyor . Anneme gebe olduğumu bugün söyledim mesela söylerken Allah’ım sanki dünyanın heyecan verici şeyini söyledim içim kıyıldı gitti bi anlık heyecandan ama öyle yapacağım bir durum değil çünkü bu 3. Bebeğim