Cileklimonata Merhaba Hanımlar; Salı günü beta hcg değerim:21.95 Dün perşembe günü değerim: 85,87 artış değerleri nasıl acaba normalmidir sizce?
Nesrinkrdnz1 Cileklimonata hayırlısı olsun öncelikle kaçıncı gün yaptırdığına bağlı sanırım artması ve 1 in üzerinde çıkması bence olumlu lavaratuar yada doktorunuza sorsanız daha sağlıklı adım atılır
Beyzacamer Cileklimonata benimde ilk öğrendiğimde salı günü 13'tü perşembe 75'ti hayırlı olsun canım 🤲🏻 Şuan 6+1deyiz çok şükür 😊
Cileklimonata Nesrinkrdnz1 ç Nesrinkrdnz1 ilki beklenen adet döneminden 1 gün önce 2. Cisi beklenen adet tarihinden 1 gün sonra çok teşekkürler pazartesi randevum daha önce kaybım olduğu için daha kuruntulu oldum sanırım.
Nesrinkrdnz1 Cileklimonata korkma benimde ilkinde kayıp yaşadık şimdi ikizlerimizi bekliyoruz içini rahat tut olumsuz düşünme
Cileklimonata Beyzacamer Beyzacamer çok şükür sevindim sizin adınıza da Rabbim mübarek günler hürmetine hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza inşallah
Beyzacamer Cileklimonata amin inşallah kuzucum rabbim hayırlı olanı nasip eylesin hepimize inşallah 🤲🏻