dilacey Merhabalar göğüs ucum çok yok maalesef asıl amacım göğüs ucu çıkartmak için kullanmak olacak bu yüzden en önemli tercihim çekim gücünün iyi olması memnun kaldığınız marka model nedir ?
3boysmom dilacey lansinoh elektrikli ve eller serbest ikisini de kullanıyorum çok çok memnunum. benimde göğüs ucum yok çok zor emziriyorum genelde silikon uç vs. ama sağımdan sonra cok fazla ucum cıkıyor hemen tutturabiliyorum memeye
Kitappsever_1 dilacey göğüs ucu yoksa bebek tutamiyor maalesef geçen yıl doğum yaptım 2024 te göğüs ucu yok diye bebek tutmadı maalesef makinada aldm naptiysa olmadi başaramadık şimdi 6 aylık hamileym inşallah bu seferki tutar
dilacey 3boysmom ilk doğumumda hastanede makine kullanmıştım hemen ucunu çıkarıyordu silikon uçta çok yıpratıcı oluyor😞 emzirme öncesi makine çeksin ve bebeğime kendi göğüs ucumu vermek istiyorum 😟 inşallah olur bu kez 🤲🏻
3boysmom dilacey ikizlerim olduğu için çiftli tercih ettim, ama tek bebekse bence tekli rahatca iş görür
dilacey Kitappsever_1 2.Gebeliğim ilk gebeliğim de hastanede kullandım ve hemen çıkartmıştı sonra çok pişman oldum neden makine alıp sürdürmedim diye makine kullandıktan sonra çok güzel tutuyordu göğüsü bebeğim 😟 bundada değerlendirmek istiyorum inşallah emer 🤲🏻
iamnegann Balım uygun fiyatlı bakıyorsan kiwi markasının ki çok güzel 700-800 tl bandında çevremde kullananlarda memnun
dilacey iamnegann hem uygun hemde performansı iyiyse kiwiyi değerlendirmek isterim valla çok teşekkürler 😍
oznurgnd iamnegann ben de bunu almayı düşünüyorum, baktım işe yaramıyor o zaman farklı bir marka denerim diyorum. Çünkü fiyatı oldukça uygun diğerlerine kıyasla. Yorumları da hep olumlu.