makbule2025 Kızlar merhaba benim 2. Gebeliğim kızımda 9 ay boyunca hiçbir mide bulantısı yanması ekşimesi birşeylerden soğuma yiyememe içememe gibi sorunlar hiç yaşamadım ve 25 kg aldım. Şimdi 2. Gebeliğim 10 haftalık ve yine bunlara benzer bir belirtim hiç yok . Merak ettiğim konu şu ki sadece ben mi böyleyim ? Yoksa aranızda benim gibi olan hamile annelerimiz var mı ?
[silindi] İkinci oğluma hamileyim ikisi de öyle geçti ☘️ bunda sadece iştahsızım bulantıdan ziyade, ilk oğlumda 14 kilo aldım, bu bebişte şu an 34+5teyiz -1 kg çıkıyorum🧡
makbule2025 [silindi] 14 kg şuan haftasınıza göre bence çok normal geldi bana benim de iştahımda bir artıs ya da azalma yok şuan am ilerleyen haftalarda neler olur bilemiyorum 🌸
eed21 Düşük kiloyla mı hamile kaldınız? Ben yüksek kiloyla kaldım şu an 23+4 üm. Çok iştahım yoktu olduğunda da dikkat ediyorum. Abartmadan yiyorum mesela geç saatte canım yemek istese az kalorili şeyler tüketiyorum. Daha kilo almadım
makbule2025 eed21 evet ilk hamileliğimde 50 kg ile hamile kaldım 75 kg ile doğuma gittim çok şükür 1 sene içinde eski kg dönmüştüm. 2. Gebelikte daha dikkatliyim bende aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum porsiyonlarımı minimal tutuyorum inşallah baştan sona normal kg ile sonlandırırım bende 🎀
[silindi] makbule2025 yok o kilo ilk oğlumda tamamladığım kiloydu, şu an 34+6yım -1 kg çıkıyorum daha kilo almadım, burda gördüğüme göre genelde ikincilerde daha az alma var ya da almama