Kızlar bugün detaylı ultrason için gittim. Toplam 16 dk falan sürdü nerden biliyosun demeyin eşim videoya almış baştan sona 😂 yani hadi ilk birkaç dk çekmemiş olsun 20 olsun maks. Doktor ultrason esnasında hiç konuşmadı. Sadece bebeğin cinsiyetini söyledi. Ama ben zaten bunu biliyordum. Gitmeden önce araştırdığımda burda biri daha söylemişti. Muayene bitince gereken şeyleri söyledi elhamdülillah sorun yoktu. Her soruma cevap verdi. Eşimin sorularına da cevap verdi. Tecrübeli olduğu zaten çok belli. Bir de yaşlı baya 🙈 55 60 vardır bence 😂 bu nedense beni rahatlatıyor niye demeyin yaş da tecrübe demek aslında. Ayrı ekran yok ama zaten eşinizde sizde rahatlıkla görüyorsunuz bebişi. Bence bebiş uygun açı verdi diye çok uzun sürmedi. Mesela benim oğlan ellerini yüzüne götürmüştü bekledi dudaklarını vs görmeden bırakmadı. Renkli gösterdi ama çocuğum sağolsun baya utangaç saklıyor yüzünü. Renkli foto vermedi ama video çekmemize izin verdi. En sonda bize bir sürü renksiz fotoğrafı ve raporu verdi. Ben memnun kaldım tavsiye ederim fiyatı 2194 tl idi.