orhismommmmmm Kızlar hangi çatlak kremini kullanıyorsunuz Asla çatlak yapmayan bilgisi olan yazabılır mı
Noyimommy orhismommmmmm ben badgerin belly butter ınj kullandım kokusu kakao yağı gibi biraz değişik ama hiç çatlağım olmadı
Leontiine orhismommmmmm ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 16. Haftamdan beri şu an 34 haftalık oldum şükürler olsun bi çatlağım yok inşallah sonradan da olmaz tabi. Bio oil kullandım baştan ama onun içinde de bebeğe zararlı madde var dediler bıraktım
Dinolisoo orhismommmmmm öncelikle asla çatlak yapmayan diye bir şey yok maalesef. Genetiğiniz yatkınsa yağ içinde de yatsanız çatlatsınız. En bilindik yağlar zaten lieracla bio oil. Onun dışında doğal yağlar var Hindistan cevizi yağı jojoba yağı gibi. Karıştırıp kullana bilirsin. Önemli olan vücudu nemli tutmak. Kuru vücut çatlar. Erken haftalardan kullanmaya başlarsan yağları kullanmaya genetiğin yatkın olsa bile minimum çatlağın olur.
dilaradoyan orhismommmmmm asla çatlak yapmayan bir ürün görürseniz hemen kaçın oradan derim. Yani öyle bir vaat olamaz. Vücut yatkınlığı varsa yağın içinde de gezseniz çatlak olacaksa olur. Ben Hindistan cevizi yağı ve avokado yağı kullandım. Karın bel kol iç bacak göğüs yani genişleyen her yeri yağladım
zeyyynep bence genetik ya… ben aktif olarak kullanıyorum şu an sadece gebelikten önceki mevcut çatlaklarım genişledi ama yeni yeni kasıklarımın üstünde çatlaklar oluşmaya başladı şu an bu arada günde en az 3 litre su içmeme rağmen oluyor…
cyt Badger’ın belly oil’i. İlk gebeligimde de sadece onu kullandim hic catlagim olmadı, simdi ikinci gebeligimde 35. haftadayım yine kullanıyorum henü, çatlak yok
demetov Bioderma oil kullanıyorum 34 haftadayım inşallah olmaz şuan sorunsuz ilerliyorum her gece sürüyorum