elfgkce- Bu gün kontrol vardı kilosu 1430 çıktı iyi beslen iki hafta sonra gel dedi doktor gelişim geriliği değildir demi çok üzüldüm 😢
1kovakizi elfgkce- hayır canım değil bi sorun olsa doktor söylerdi bak benim 29+5teyken bebeğin kilosu 1443tü ve bana normal dedi arada bir kaç gün ve bir kaç gram fark var sadece iyi beslen demiş doktor benimki de öyle diyor her kontrolde bu kötü bi anlama gelmez
bilgedenizokaribal elfgkce- hiçbir şeycik olmaz inşallah. Sen yine de karbonhidrat ve şekeri kesip avokado, yumurta, çiğ ceviz badem kabak çekirdeği, kaşar, tahin, muz, balık, kırmızı et yönünden ağırlıklı beslen. İki haftaya tosun gibi kilo alır bebişin
Leontiine elfgkce- her gün Kefir iç canım Kefir güzel kilo aldırıyor. Kaşar ye, yumurta, muz ye bunlar çok faydalı
elfgkce- 1kovakizi ben kendime almışım kiloyu hep içime sinmedi normal de bir ay sonra çağıracaktım iki hafta sonra gel deyince tedirgin oldum sağlıklı büyüsünler hep
Aleynaa8 Cnm benim bebek geçen haftalarda 2 hafta gerideydi- iyi beslen dedi bol bol kaşar peynir ye demişti Bir hafta herr gün sabah akşam tost yedim yumurta tahin avokado krem peynir gibi şeyler kilo aldı bebek dene sende insallahhhh alır kilo
elfgkce- Aleynaa8 çoğalttım bu günden itibaren kaşarı bize de dedi et kuruyemiş felan çok teşekkür ederim 🩷
elfgkce- bilgedenizokaribal 🥹🥹 ya inşallah hemen yazarım buraya kilosunu alırsak inşallah bilginiz için çok teşekkür ediyorum
SenaEf Benim bebeğimde 30+2de 1404 gramdı, bir sonra ki doktora kontrolümüz 33. Hafta da olacak bende çok merak ediyorum valla 😥
Mhilal55 @“elfgkce-”#p38624713selamlar ben kilosunu not etmişim benimki de 31+1 de 1480 gr çıkmış aynı yani benimkine gelişimi gayet iyi demişti bir sorun yaşamadık çok şükür sorun olsa söylerdi zaten size de bana da ❤️ çok kafaya takmayın kuzucuklar hızlı toparlıyor son haftalarda
Aysenurkeser elfgkce- bende 30. Haftadayım kontrol olduk bugün 1500 kg çıktı kilosu doktor normal dedi ama bende tereddütte kaldım burda daha toplu bebeklerin bilgilerini okuduğum için
mavi123_ elfgkce- 30. Haftada bu kilo ortalama bir kilo neden Dr öyle demiş? Özelde para için tekrar gel demiş kesin 😅