Ahben0104_ atesvesu peki önce düşük yapması için ilaç felan vardiler mi yoksa direk kürtaja mı aldılar
aysgl330633 Ahben0104_ devlet hastanesi üç ve üçten sonraki düşükleri genetiğe gönderiyor bizde üçüncüde inceletmiştik eşim ben herşeye de bakıldı incelendi hiçbirşey çıkmadı düşüğü de anlayamadılar hatta Allah korusun şu an ki gebeliğimde de düşük riski vardı çok ilaç kullandım zor atlattık
Ahben0104_ aysgl330633 anladım çok geçmiş olsun çok zor anne olabilmek gerçekten bende 3 yılın sonunda hamile kalmıştım oda kalp atışı duyulmadı Malesef sağlıksız oldu
atesvesu Ahben0104_ doktoru hatırlamıyorum canım çok kolay oldu dedi korkutma kendini acılı ağrılı kurtajlar eskide kaldı için rahat olsun Rabbim ileride sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤲💐
aysgl330633 Ahben0104_ sana da çok geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey diyemiyor insan benimde beş yılın sonunda İnşallah 🙏
zumra43 Ahben0104_ canım 14 haftalık gebeliğim su gelişi nedeni ile sonlandı önce doğum yaptım sonra kürtaj yaptilar Kütahya’da anestesiz benim ağrı esigim çok düşük ve kendimi kasan biriyim doktorlar beni sakinlestire sakinlestire kürtaj yaptı kendini kasmayan biriysen çok zor değil
Ahben0104_ zumra43 bende kasan biriyim ama dayanılmayacak kadar zor değilse yaptırırım herhalde tabi oda bir ihtimal ilçe ile kendiliğinden düşme ihtimali de var
gkc990_ @Ahben0104_ Hayatim Malatya ya gitme şansın var mı birde oradaki hastanelere sor danış fiyat al devletleri de araştır
Ahben0104_ atesvesu amin inşallah ünide oldu demi birde ne zaman oldu acaba k. Bakmayın çok soru sordum size
atesvesu Ahben0104_ üniversite hastanesinde olmadı canım bundan 3 yıl önce numune hastanesinde oldu yok ne kusuru estağfurullah Rabbim seninde kolay ağrısız sancısız kürtaj olmanı nasip etsin
Ahben0104_ semap_13 bi bıradaki dev, hastanesi yapmıyor herhalde ne yapacağımı inaninki şaşırdım özelde çok pahalı yine de o acıyı çekme diyorlar doktorlar önce ilaç ile rahmi temizleyeceğiz felan dediler ama ilaç ile düşer mi onu da bilmiyorum
Allysworld Ahben0104_ anestezisiz boş rahme devlet kürtaj yaptı, dış gebelikti. Ona rağmen yaptılar ve çığlık çığlığa ağladım operasyon boyunca. Ayakta zor durdum. Asla önermem asla.
semap_13 Ahben0104_ bence de o acıyı çekme anestezi verilsin uyutsunlar seni bende çam sakuraya gittim eğer orda bayıltmasalardı bende özeme gitmeyi düşünücektim açıkçası eğer İstanbul’a gelebilme imkanınız varsa burda tanıdığınız varda bir iki gün ikamet edebileceğiniz fırsatınız varsa buraya gelin derim