kzksksks Merhabalar ben evlenmeden önce de sürekli enfeksiyon oluyordum şimdi yine oldum her yolu denedim ama yüksek çıktı mecbur antibiyotik içtim dut kurusunu doktorunuz mu önerdi
beyfun atesvesu verilen antibiyotik sadece gebelere özel yapılan değilki tüm herşeyi kapsıyor sağlıkçıyım zaten hemen başvurmak istemedim açıkcası yüksek olsa çok içerdim
beautymom beyfun doktoruma sordum cnm hocam benim idrar yolu enfeksiyonu vardı hala varmı demiştim ordan birşeye bakıyo ekrandan heralde vajina yoluna tam bilmiyorum ama
nyra beyfun benim ki gebeliğin başında 134 çıkmıştı bakteri. Tek kullanımlık şase verdi dr um onu içtim klozet kullanıyordum evde hemen normal tuvalete geçtim sadece ben kullanıyorum orayı. Bol su içtim 7gün sonra tekrar test yaptırdım geçmişti
beyfun nyra bendede hafif varmış sadece ilerlemsn diye hemen antibiyotk verdi doktorum bol su içiyorum şuanlık bakalım kullanmadım demixem doktora ahf
hizlivecocuku beyfun dün bana doktor asla vajina içini yıkama dedi zaten içini yıkamıyordum asla sirkeli su ile yüzeysek yıka dedi akıntı ve enfeksiyon için 1.5 litre suya bir bardak doğal elma ya da üzüm sirkesi dedi