cherrybloom0 ben normalde hastaneye 1.05 değerle gitmiştim ilk zeynep kamile gittim orda da birsürü rapor şartı tahlil vs istediler çok yorucu geldi başka bir yarı özel hastaneye geçtim amh 0,70 olduğunj öğrenince direk doktorum da ertelemeden bi sonraki reglde başlayalım dedi bikaç evrak fotoğraf istediler 1 ay sonra hastaneye gittik rapor 1 günde çıktı ilaçları yazdılar kullanmaya başladım yaklaşık 4 yumurta istenilen boyuta ulaştı çatlatma iğnemi vurdum ertesi gün opu işlemine gittim yaklaşık 15 20 dakika sürmüş eşim öyle dedi zaten odaya götürüldüğümü hatırlıyorum . Benim için zor geçmedi toparlandım bikaç gün lekelenmem hafif ağrım oldu geçti . İlerleyen süreçte her gün arandım 3 embriyo 5. Güne ilerleyip donduruldu ben de 2 regl görüp kontrole gittim . Öncesinde belli bi ilaç kullanımı oluyor yine rahim hazırlığı için ama diğeri kadar meşakatli değil . Doktorum artık tamam transfer yapalım dedi saat belli olunca arandım bilgi verildi ertesi gün hastaneye gittim idrara sıkışık şekilde transfer işlemi de yaklaşık 15 dakika sürdü . İdrar tutma olayı beni çok zorladı o yüzden transferden çıkınca doktoruma sorup 10 15 dakika sonra tuvalete gittim . Sonrasında 2 saat hastanede uzandım çıktım evime gittim ilk iki gün dinlendim üçüncü gün normale döndüm