Sevimlianne_adayi Kızlar düzensiz regl oluyorum 35-50 gün arası değişiyor awox yaptım bariz silik çıktı gittim kan verdim 6.19 çıktı böyle olup yükselen bar mı sadece 2 gündür aşırı bulantı ve göğüs ağrısı oluyor
Ceydaaaaaaaaaa Sevimlianne_adayi canım daha çok yeni hamilesin belki psikolojik olarak mide bulantın oluyor olabilir
emine717_ Sevimlianne_adayi güzelim hayırlı olsun öncelikle içini ferah tut benim arkadaşım beklenen adet gününde 5 ile öğrendi 2 kat artması gerekirken 2 günde 3.5 kat arttı önemli olan ilk değer değil düzenli artması insalalh bebiş sağlıkla tutunur tahmini adet günün ne zamandi
Busranur_mnts Sevimlianne_adayi 2 gün sonra yine kan ver 5 üstü pozitif sayılıyor zaten artış olur inşallah
Esrasrgn Sevimlianne_adayi canım benimde böyle oldu 8,61 çıktı bugün tekrar verdim 4 e düşmüş malesef. Betan yüksekse genelde sağlıklı ilerliyor bu beta çok düşük ama inşallah gönlünce olur.
emine717_ Sevimlianne_adayi değerinin düşüklüğü seni korkutmasın düzenli takip et sadece canım gönlünü ferah tut strese girme inşallah her şey gönlünce olur 🌸