Asyanil Ecemgnr pazartesi doğumum var hala acık duruyor 37de başladım giderken kapatmayı düşünüyorum inşallah🙏
B-P-R Ecemgnr 28+3 Haftaligim Herşey alındı ama Çantayı Hazirlamadim erken Diye ne zaman hazirlasam Bende bilmiyorum
Asyanil Doga_deniz yani riskli bir durumun yok ise erken doğum gibi vs. Gibi Bence geç değil o haftalar canım
Deletedmom308 Ecemgnr bence erkenden başlayın. İki hafta oldu hazırlamaya başlayalı ama bir türlü kapatamadım.hep bir eksik çıkıyo. Bu hafta kapatcam inşallah 😄
Elifbekir 36 haftalık hamileyim hazırladım bir kaç eksiğim var ama önemli değil olamsa da olanlardan😀
Doga_deniz Asyanil yok çok şükür her şey normal dedi doktorum ☺️ Aslında o haftalar da erken geliyo bana ama iyice ağırlaşmayım diye yapıyım diyorum 🤗
Sedaahmet Ecemgnr 36.haftalıkken hazırladım. Şuan 36+6 haftalığım. Tek eksik terlik kaldı. 😂 terlikte alıp koydum mu tamamdır.👍
Asyanil Doga_deniz cok erken değil cokta geç değil düşündüğün haftalar keyfini süre süre hazırla canım valla 38in sonuna falan bırakma suan resmen yuvarlanıyorum:)