Sizdenbirii1 gamzelaa naptın canım sancılarını durdurmaya mı çalışıyorlae yoksa doğuma mı hazırlıyorlar
Sizdenbirii1 Mutlusonsuzz ciğer geliştirici vuruldıysanız haftanız iyi küveze girmez canım haftan erken olsaydı girebilirdi ama 37 iyi bi hafta
Mutlusonsuzz Elsanur aynen aslında erken değil. doktorumada sordum da 40 hafta doğanlarda giriyor yani dedi bilemeyiz tabiki
ozlemeslemgoktug gamzelaa kuveze illa erken dogankari almıyorlar ki kızım 40 haftada doğdu 10 gün kuvezde kaldı oğlum 38 de doğdu 5 günde o kaldı inşallah hayırlısıyla alın kucağınıza kötü düşünmeyin herşey güzel olacak.
Mutlusonsuzz gamzelaa gamzelaa ay olmayan balgam bendede çıktı ya nedense oksuremiyoruz diye mi aceba 😄
Mutlusonsuzz gamzelaa Rolastym sprey var ben onu kullanıyorum astım bronşit var bende zaten o iyi geliyor balgamı yok ediyor öksürük hissinide geçiriyor dene istersen sende
Mutlusonsuzz gamzelaa evet ben hamileligimdede kullandım şuan da emziriyorum reçetede doktora danışıp kullanın yazıyor ama ben sormadım hiç açıkçası🤭 her ilaçta yazıyor zaten öyle hani ben bı sıkıntısını görmedim tavsiye ederim yani rahatlatıyor baya