deletedmom43191 Bugun 9 aylik bebegimi sehir hastanesine goturdum kan testleri icin ve cok aşırı hemde cok aşırı zor bi sekilde kanı alındı ve çoğu kan tahlili bozuk çıktı onlar hal olur bir şekilde diye kendime teselli veriyorum fakat tsh 10 çıktı kan zor almayla bebegin cok ağlaması etkiler mi tsh değerini
Deletedmom_247 deletedmom43191 hayır canım çok ağlaması tsh etkilemez tabi. Hemşire ve herhangi bri sağlık çalışanı değilim. TSH, ani stresle dakikalar içinde yükselip düşen bir hormon değildir. bilginiz olsun,çok geççmiş olsun.
Bumah deletedmom43191 canim etkilemez bende bebisi yarin gorurcem tiroid icin gebelikte cikmisti bende 6 haftalik oldu umarim bebekte yoktur. Sizin topuk kaninda cikmamismiydi tiroid olup olmadigi gecmis olsun ama oyle korkulcak bi hastalik degil ilaci duzgun kullanirsan kardesimde dogustan var 27 yasinda duzenli kullaniyo bi sorun yasamadi icini ferah tut Allah dermansiz dert vermesin kimseye
deletedmom43191 Üstte kalsın nolur iyi şeyler duymaya ihtiyacım var 2 bucuk yasindaki abiside 8 aylıktan beri tiroid tedavisi görüyor bunda da aynı seyler yaşayınca cok korktum 12 den beri ağlıyorum artik sesim kesildi cok berbat haldeyim 😔😔
idfhatice deletedmom43191 hiç bilgim yok bu konuda ama abisinde varsa eğer genetiklik durumu nedir bilmem bence o zaman üzerine düşün belki küçükken daha etkili çözüm olabilir Rabbim şifa versin yavruların yüzüne baksın