Birhilal Maxi cosi lara 2’yi öneriyorlar ben de kraft tokyoda karar kılmıştım ama kafam çok karışık hanımlar lütfen yardım ediiinn hem küçük olsun hem de uzun süre rahat kullanayım var mı önerileriniz ya da bu söylediklerimden hangisi sizce
ecemk94 Birhilal kuzenim 2019 yılında joie chrome almıştı çokta memnundu yıllarca dağ taş bayır kullandı. Bende joie iyice araştırıp chrome aldım. Başka marka araştırmadım bile
ilaaydakaplan Birhilal kasım indiriminden maxi cosi leona2 modelini aldım henüz kullanmadık ama sürüşü güzel tekerlekleri 360derece dönüyor çok ağır değil 8 kg aşırı yer kaplamıyor bence tabii bebiş doğunca daha iyi anlarım ilk deneyimlerim bunlar
idfhatice Birhilal söylediğin markaları denemedim bilmiyorum ama pierre cardin benşm ki çok güzel oğlumda çok severek kullandım şimdi kızımda kullanacağım
Bussraayy ecemk94 benimde arabam chrome . Taş gibi duruyor 5 yıl oldu alalı şimdi ikinciye kullanacağım Allah nasip ederse💞
Birhilal melikeetrcnglr puseti diğer aparatın üzerine takılıyo ve çift yön değil herhalde yine de önerir misiniz
Efsan1 melikeetrcnglr merhaba bende maxi cosi leona 2 aldım acaba ucakta bu aracta sıkıntı cıkartır mı
melikeetrcnglr Birhilal ya bebeğin dışarı bakması daha iyi bence ters yön problemi yaşamadım ben . Tek elle katlanabilir olması , arabada yer kaplamaması , hafif olması benim için önemliydi . Bu özelliklere uyan 360 varsa o da olur aslında 💕