mystery94 Esma006 canım fotoğraf yğklesem bakar mısın pik gibi sanki geçen ayda 16. Günümde pik olmuştu bu ayda 16. Günüm bugun
melike__41 mystery94 evet bugün pik görünüyor ama ay boyunca çok dalgalanma olmuş Ayın 24 de de pik var bu geceyi değerlendir yarın da test yap yarın silikleşmişse çatlamış demek ona göre yarını da değerlendirirsin
melike__41 mystery94 Bak Buda benim bu ayki ovülasyon testim 1 Aralık adet günüm bekliyorum hafif belirtilerim var inşallah olmuştur
mystery94 melike__41 demi canım bencede bugun pik benim 24 de de koyuydu Ooo senin 17. Gün baya koyu olmuş
melike__41 mystery94 geçen ayki testte öyleydi değerlendirdim ama olmadı inşallah bu ay nasip herşey Allah ol der ve olur
mystery94 melike__41 inşallah canım yaa benimde 17 sinde sol tüpte sıvı göründü hsgde ona rağmen deniyorum ameliyat diyolar yorumlarda doktorumda regli olunca gel dedi
mystery94 Esma006 @melike__41 canım ben ovulasyon yapcaktım yine karıştırıp gebelik testini yapmışım bakar mısın sanki silik bi çizgi mi var bana mı öyle geldi
mystery94 melike__41 yaptıktan biraz sonra çıktı yani dakika olarak bilemem ama bi kaç dk sonra fln sanırım
melike__41 mystery94 Pozitif gibi duruyor zaten ovülasyon testiniz hep pik veriyor Buda gebelik olduğunu gösterir
mystery94 Esma006 melike__41 kızlar şimdi gebelik testi yapsam olur mu saat uygun mu yani yoksa sabah mı yapmam lazım