Hanımlar benim eşim instagram da yorumlara dahi bakmadan bir anlık dalgınlık ile bebek kapı süsü yastık ve çikolata seti sipariş ediyor. Fakat sayfanın sipariş hakkında hic yazmaması dönmemesi üzerine araştırma yaptım ve sayfa 2022 yılından belki daha fazlasıda vardır dolandırıcılık yapıyor şikayet var da herkes yazıyor . Kimine ürün gitmeden engel atmış kimisi çok uğraştığı için alakasız bildiğin köpükten dalga gecer gibi yapışan kapı süsü göndermiş neyse bizde yazmaya başlayınca bir çok yerden önce engelledi sipariş versigimiz yerden de hiç mesajlara dönmedi en son savcılık vs diyince yurtiçi kargods diye engelledi taki 22 gün geçti ürün geldi çikolata yok süs yarım yapılmış ve kapıda ödeme olmayan şeyde ödeme var ben alırken ürünü böyle olacağını bilerek aldım videolu açılım yapmak için elimde konuşmalar videolar hersey var kendisi kendince gönderdim diyecek hak iddia etmek icşn ama çikolatam vs yok 2000 tl ile alakası olmayan istemesigim şey geldi sizce ne şekilde hak iddia eder paramı alırım yazıyoruz başka hesaptan sipariş.i berecek gibi anında yazıyorlar bu konuşmaları ve geleni atınca direk engel atıyorlar böyle dalga geçer gibi yapmalarını yediremiyorum ne yapabilirim sizce