Caglacagla Eşimin işi gereği Şırnak tayız sabah 10 da gittim talan olmuş alışacam galiba sabah kalabalığa dalmaya 🥺
dilekug oyun halısı, bebek kamerası, sısıme yelek, 2'li yelek ve battaniye aldık. Yorumları görğnce biberonda alsamıydım acaba dedim ☺️
Ozgeb dilekug oyun halısı göremedim bile 🤷🏼♀️ Anneanneler dedeler kapıyordu maşallah 🧿 küveti zor alabildim biberonunda başlığına güvenemedim cam olabilir ama ağız kısmı çok daha önemli
Aycann12 dilekug Bebek kamerası güzelmi acaba nasıl kullanılıyo ses varmı ben kararsız kaldım biberon da aldım bu arada güzel
1umutturyasamak Mirom biberon ikili nevresim takımı üçlü ıslak mendil küvet seti alt acma kendime vucut spreyi 🙂
tugba_kck_1987 5li takım aldım ama hiç kullanışlı gelmedi lastik kısımları hele şapkası ufacık kıyafete göre alamayanlar üzülmesinler kaliteli bişi değildi aldığıma pişman oldum
slmynsbkm Eminer ben de 2 tane 10 lu almistim e bebekten ama bu da bulunsun diye alayim dedim beli cok dar gibi sikarsa da atarim ustunu kullanırım napalim 😊
Doga_deniz Ezgisu yok ben daha gitmedim ya bu gidişle gitmeyi de düşünmüyorum kalmamıştır nasıl olsa 😅
slmynsbkm Miracim ya kapali halinin resmi var da acik çekmedim simdi arabaya indirdim esyalari aksam acip atabilirm anca is cikisi 😊