elifffffffffffguuuuu Arkadaşlar 23. Haftama girdim göbek deliğimin çevresi bir anda sertleşti gece yatarken pıt pıt tekmeler var ama karnım çok sert neden oldu acaba artk böyle mi olcak lütfen bu durumu yaşayan varsa cevaplasın
nursenasu27 elifffffffffffguuuuu benimde öyle canım hâlâ aynı şekilde devam eder 28 haftadayım bebişlerin kasları güçlendiği için daha net hissederiz bende öyle kalp atışı gibi hissederim bebeğin pozisyonundan dolayı dediler bana da sol tarafım birden sertleşir ayakları oraya denk geliyor diye oluyor dendi
gkc990_ @elifffffffffffguuuuu bende 19 haftalik hamileyim benimde oluyor karnım sertlesiyor ama ben gün içinde cok fazla hareketliyim 2 çocuğum daha var dinlenemedigim icin oluyor bence ben ona bağlıyorum
elifffffffffffguuuuu nursenasu27 bende normalde hiç yerimde durmuyorum ilk gebeligim o yüzden korkuyorum biraz
Ayfersalih28 elifffffffffffguuuuu normal çünkü bebek yukarı çıkıyor gogus altına bile geliyor bebegin hareketini hissediyorsan sikinti etme Bebek rahime gobek deliğin kısma yukarıya doğru çıkıyor Bazen sadece sağ da bazen solda duruyor
nursenasu27 elifffffffffffguuuuu benimde ilk gebeliğim canım bu yüzden endişelenip kadın doğum aciline gitmiştim hatta bugünde acildeydim tecrübesiz olunca soluğu çoğu zaman hastanede alıyorum