ozgenurd buse76 ay bende 🥹🥹 6 aylık evliyim tatildi balayıydı kilo aldım zaten bi de işimden ayrılmıştım hareket kısıtlamam sıfırlandı resmen bu aldığım kiloları verip hamile kalırım diye düşünüyordum olmadı 😅
Berlibusra aslhnmrt 39+4 haftalık hamileyim 19. 500 kilo aldım 4 ayımdan sonra iştahım çok açıldı. Geceleri kalkıp tatlı meyve süt falan yer yatarım
gorkemakdmr aslhnmrt 7.ci ay bitmek üzere 117 kilo ile hamile kaldım 116 indim şimdi 118 kiloyum güzel kızım 1930 gram bu durumda hiç kilo almadım diyebilirim
Elifee aslhnmrt ilk iki hamileliğimi 9 kilo ile tamamladım sindi de 26 haftalığız 2 kilo aldım. Bende ilk dört ay kilo almadım
Elifee El_as anlayamadım bir ayda 10 kilo almak mı normal dedi doktor toplam 10 kilo almak mı normal dedi
Ahududu26 aslhnmrt ben 5 ayina kadar 3 kiloyla geldim ani bir sekilde 5 kilo daha aldim. Nasil oldu noldu anlamadim😀
Hgmom1 Bugün 32′ye girdik. En son 29. Haftada 5 kilo almıştım💐 Az yada çok fark etmez bir şekilde verilir bence 🤰🏼
vericim Tam kilo verme sürecindeydim 96dan 78 e düşmüştüm 78de hamile olduğumu öğrendim daha kilomu sabitleyemeden hamile olunca 20. Haftada 91i gördüm hadi hayırlı olsun umarım veririm