Ayseguls_baby GULLMOMMY bakalım canım doktorum da 37 haftaya kadar bekleyelim dedi ama dönmezse de sezaryen yaparız sıkıntı değil diyor hayırlısı olsun inşallah ❤️ her cuma kontrole gidiyorum sıkı takipteyim
GULLMOMMY Ayseguls_baby hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah önemli değil sezaryen normal olduğu ben de kafama çok takmıştım sezaryen deyince şimdi iyiki olmuşum diyorum
Hilalkrmzkn Bende 36+4teyim çarşamba günü doktorum sezaryen günü vericek ama grip oldum iki gündür belden anestezi de sıkıntı oluyor mu grip olmak
Ayseguls_baby GULLMOMMY hakkımızda hayırlısı inşallah canım doktorum normal doğumu destekleyen birisi ama dönmezse de yapacak birşey yok bende hep normal diye düşünüyordum. Sağlıkla gelsin de kızım hangisi olursa olsun 🩷
Myyfamily 2023f anladım benimde 32.haftada biraz kasılmalarım çıktı ilaç verdi bunları kullan bir bakalım dedi inşallah kasılmalar devam etmezse bekleyebiliriz,hayırlısı olsun gönül öyle istiyor tabi ama ikimizde sağ salim kurtulalım ne zaman olursa artık 🙂
senaninn 33+1deyim ben de heyecanla tarih vermesini bekliyorum sezaryen olacak 🥲💓 cumartesi doktor kontrolümüzzz bakalım bu hafta söylerse
Daisyy000 ermdnlr Makat geliş bebek ters demek. Yani kafası değilde ayakları vajina kısmında,kafası göğsün altında. Bende o sebeple sezaryen oldum ilkinde
Ayseguls_baby ermdnlr bebeğimiz ters yani canım, normal doğum olması için bebeğin baş geliş olması gerekiyor eğer dönmezlerse sezaryen olacağız
8143 Kızlar nasip olursa ben yarın eleniyorum 35+0 da yüksek tansiyon ve protein kaçağından dolayı Rabbim sağlikli bi şekilde hepimizi kurtarsın