Minnaktontis Elifsaadet bende ilk 3 ay kilo almadım şimdi 4. Ayıma yeni girdim omega 3’e başladım heralde alırım
ebrarmom08 Elifsaadet oyle yapmaya calsyorumda kaynana yannda olunca anca bu kadar dikkat ediliyo yemisim yememisim kimsenin umrunda degil. Beni dusunmedikleri gbi cocuguda dusunmuyolar. Saglik olsn artk
derya14 [bilinmeyen] Aynıyız :)ama ben 8 kilo aldım hatta dünden bugüne 1 kilo daha fazla çıktım. Kabızlıktan sanırım 😔
Anacsevgidolumelek Elifsaadet bir anda 2 aldiysan cok iyi ben de ilk 3 ay 1 kilo almistim sonrasi felaket hic demeyeyim 😑😑😑 bu aydan itibaren diyet verecek bence doktor bana
Elifee Elifsaadet daha bunlar iyi haller bende ilk üç ay kilo almayıp üç kilo verdim şimdi 31 deyiş toplam 7 kilo aldım ve daha da alıyorum 😻
Elifsaadet Elifee yaa göbeğim hızla büyümeye başladı zaten tanıyamıyorım aynada, iki tane çubuk bacak dümdüz popo top gibi göbek😂
Motherscup Elifsaadet 14 haftada 5 kilo alsam yeter kendimi frenlemem lazım birazcık 12 .15 arası kilo alip bitirirm diyorum kendi kendime😂
Elifee Sdt kesinlikle güne kefirle başlamalısın bende öyleydim aşırı kabızlık cektim hatta iki tane hemeroid oluştu kefime başladığımdan beri çok rahatım
Sdt Elifsaadet Elifee çok teşekkür ederim size ilk işim yarın kefir almak olacak 😀 doktorum söylememişti bunu sadece sabah limonlu su iç dedi o kadar 😀
Anacsevgidolumelek Elifsaadet yukleme yaptirmadim kuzum ama yarin kandan aclik kan sekerime bakacaklar zaten sinirdaydi muhtemelen yuksek cikacak 😑