Zerin Bu kilo konusuna hic girmesek iyi olurmus 😄36 haftalik 20 kilo aldim Allah'tan zayif hamile kaldim da cok fazla belli etmiyorum
Elifsaadet Zerin az kalmış , inşallah doğumla gider, ben kilo verilir diyorumda bu kilolarla çatlaklar gelecek diye korkuyorum, önceden var çünkü çatlaklarım müsayit yani vucut😭
Nebahathumeyra Zerin yani bende gitti çok şükür hiç bişey yapmadan ama aldığın kiloyla da bebeğin kilo alımının hiç alakası Yok ben tombul bir bebek okur diyordum ilk kızımda 2700 gram doğdu 😊😊
pnargs 33 haftalık 12 kg 😂 bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda kilo veririz zaten çok takmayın bence kızçeler😍
Zerin Hanimlar birde birsey sormak istiyorum 36 haftalik bebegim bu hafta ellerimde uyusma olusmaya basladi sizce hamilelikten mi bu durumu yasayan var mi
aylaacetin Elifsaadet 20+5 2 kilo aldımm şu zamana kadar çok şükür ☺️ Zaten kısayım fazla almamam lazım bebiş alsın😃
Sdt Zeynepzeze aynen ya bende işte deli oluyorum bu duruma 🙄😵 çok korkuyorum bu yüzden çok kilo alcam diye
useyma Elifsaadet 35+1 ** 22 kilo aldımm😇ilerlemeye devam ediyorum istikrarlıyım hedefim 25 😂😂🤣😅😍🙋🏻♀️🤰🏻
deletedmom832 Senbibak almıyorummm kilo falan bananneeee bananeeeee 🤣🤣sen Kac kilo aldın edacım hiç kilo almamıştın dimi hala iştahın kapalı mı 😋😋
Toffy1907 Elifsaadet kuzum ben 18. haftama kadar hiç kilo almadım sonra 24.haftaya bi anda 10 kilo aldım nası aldım anlayamadım bi anda geliyor kilolar.sonra çok dikkat ettim ayda bir eklendi üstüne şimdi 34+5 14 kilo aldım toplamda🤪
Elifsaadet Toffy1907 ay korkutma beni , bende diyorum bir günde nasıl yarım kilo alınır, alınıyor demek ki😂🙈
Esraks Kızlar benim doğumu ma 10 gün kaldı ve tam tamına 100 kiloyum. Gebelikten önce 82 kiloydum. 18 kilo aldım. Bebek geçen hafta 3200kg Dü. Ama şimdi ne kadar bilmiyorum. Çok ağırlaştı karnım da çok büyüdü. İlk gebeliği nasıl doğurcam bu kızı bilmiyorum. Dua edin bana 🤲
Esraks Kızlar benim doğumu ma 10 gün kaldı ve tam tamına 100 kiloyum. Gebelikten önce 82 kiloydum. 18 kilo aldım. Bebek geçen hafta 3200kg Dü. Ama şimdi ne kadar bilmiyorum. Çok ağırlaştı karnım da çok büyüdü. İlk gebeliği nasıl doğurcam bu kızı bilmiyorum. Dua edin bana 🤲