Turuncukelebek 36.haftadayım 1 haftadır bacak arama tekme atmışlar gibi öyle bir ağrıyor ki orası çok kötü her an hissediyorum agrısını diğer gebeliklerimde olmamıstı böyle bişi sizde de varmı
mehmel54 Turuncukelebek 30.haftadayım son 1 haftadır benimde öyle neden olur bilmiyorum ilkinde olmamıştı ama bunda aşırı ağrılarım var
foodeng34 Turuncukelebek 33+1 deyim. İlk gebeliğim. Bende de aynısı var. Bir de yürürken bacak aramdan kütür kütür ses geliyor sanki kemiklerim kırılacakmış gibi. Daha önce hamilelik geçirmediğim için normal sanıyordum
Sizdenbirii1 Turuncukelebek benimki baş asagı o yüzden bide karnım düştü hissediyorum bacaklarımda resmen karnım
Turuncukelebek foodeng34 benim 3.hamileliğim diğerlerinde olmamıstı ilk defa bunda oluyor işte her gebelikte farklı şeyler oluyor
foodeng34 Turuncukelebek baş aşağı pozisyondaydı. Acaba kanala falan mı ilerliyor. Bilmiyorum ki hiç. Cuma gidicem doktora, merak ediyorum ne diyecek. Vaktinde sağlıkla gelirler inşallah 🙏🏼
Turuncukelebek Sizdenbirii1 aynıymısız yarın doktora gidicem yada çarşamba sorucam orda doğuma az kaldı zaten
Arimimi Benimde 3. Gebeliğim daha 20. Haftada başladı ilk defa yaşadım çok zor sağa sola dönrmiyorum adım stmak işkence gibi