NimetSa Kızlar bu devlet hastanesinde renkli ultrason veriyorlar mı bebeğin yüzünün belli olduğu oluyor ya öyle resim veriliyor mu istesek 😔
Yasemincifci NimetSa vermiyolar ay😔 şehir hastenesinde yokmuş araştıemaya gititm orda elime siyah beyaz usg bile vermediler🤮
Ggizemsnl NimetSa maalesef canım cihazlar o kadar iyi değil. İş görsün mantığıyla hareket ediyorlar 🥺
semrakarahan NimetSa yok canim renkli yok hic bi devlette die biliyorm ben sehir hastanesine gidiyorm orasi siyah beyaz veriyor onuda anlamiyorm pek karisik gozukuyor
NimetSa Yaa böyle millet alıyor hep özelden çocuğun yüzü ne güzel belli oluyor bana devlette bi veriyorlar çocuğu göremiyorum bile siyah bişey neyi nerde belli olmuyor en azından bi tane öyle resmi olsun istiyorum en iyisi bi kereliğine özele gidip almak o resmi ☺️
semrakarahan NimetSa aynen canim bende bu ay sonu gidecem ozele sirf gormek icin dogru duzgun hic ultrason fotografi yok
Hayale NimetSa hayir devlet hastanesinde olmuyor. Cunki ben kendim devlet hastanesine gidiyorum doktorum bana dedi rengli ultrasona istersen gir özellerde var devletde yoktur onun için bense gitmedim🥰özellerde 400liraya bakiyor😔
NimetSa semrakarahan diyorum doğuma kadar sürpriz olsun ama insan gördükçe başkasında heves ediyor canım 😍
mrsdoruk NimetSa renkliyi bırak normal ultrason kagıdı bile vermemişlerdi bana onu da geçtim iyi mi kötü mü söylemiyorlar bile