Seyda-06 Kezban_422 benimde kilosu çok az az oluyor en azından bi 3 buçuk dese 38 +2 3150 diyor daha çok olması lazım gibi geliyor bana
Kezban_422 Seyda-06 bnmi şuan 2238 3 u bulur inşallah bnmkide ilk bebeğimi erken doğumla 2250 doğmuştu 34 haftada yine sanki bana da kilosu az alıyor gibi bklm doktor iyi dedi ama 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️
eed21 Seyda-06 bence kilosunda sıkıntı yok hem normal düşünüyorsanız zayıf olması daha iyi. Anne sütüyle gerekirse mamayla hemencecik toparlar ben öyle düşünüyorum
1704baby Kezban_422 ne ilacı verdi acaba size çünkü bizde de gerilik var ama ilaç filan vermedi sadece takipteyiz o yüzden merak ettim
Kezban_422 1704baby devlet ödemeyen bi ilaç ismini yazayım size 600 tl ye almış eşim omega vitamini yazıyor omega 3 içerir fln yazıyor atayım buraya resmini takviye olarak verdi ilaç deilde karın çevresi düzelir bunu içip birde protein ağırlıklo beslenir sen dedi
eed21 Benim bildiğim bir hafta on gün ileri geri durumları sıkıntı olmuyor. Sorun olsa doktorlar kesin söylerdi. İnşaAllah çok kısa zamanda toparlar tatlı göbüşü şişer haftasıyla uyumlu olarak ❤️
Kezban_422 eed21 teşekkürler inşallah sağolun toparlar bir haftaya 10 gün sonra kontrolüm var tekrar bklm 🤲🤲😊
1704baby Kezban_422 teşekkür ederim tahmin ettim bende araştırmıştım bu sabah sipariş vermiştim omega içeren bi takviye ama sizinkini de araştırırım daha iyiyse onu alırım
Seyda-06 eed21 normal olsun istiyorum evet söylediklerinin altında çıkıyor yine sağlıklı doğsunda başka bişey istemiyorum nst de sorun var gibi oldu 3 4 kez çektiler vallahi emin olana kadar yüreğim ağzımda bekledim sadece iyi olsun kilo falan hiç önemli değil
Kezban_422 1704baby doktorum çok ilgili bi doktor hastalarını ilgiyle karşılayan sonuna kadar dinleyen o yüzden içim rahat bi şekilde içiyorum sizede öneririm tabi doktorunuza danışın ne olur ne olmaz 10 gün sonra tekrar yazarım bklm ilerleme olucakmı 😊😊🙏🙏🤲
eed21 Seyda-06 iyi olur Allah’ın izniyle doktorunuza güvenin 500 gram doğan erkenden doğan bebişler var. Tabi ki anne olarak kaygılanıyoruz ama çok da düşünüp canınızı sıkmayın bebişler de etkileniyor bizlerde.