A_S_K Girne12 Teşekkürler gelin hep beraber olsuuuun 🌸🥰 Yemk postu olduğunu belirterek açılmış, insanların canı sıkılıyormyemek bahane sohbet edelim diye varlar. Sıkıntılı olan biri girmesin posta 🤗
Girne12 A_S_K aynen canım başlıkta bizzat belirttim. Şöyle insanlar hep varlar hep boş muhabbet olsun diye sataşıyolar 😄
Girne12 Ayguns Benim başlıkta belirtmiş olduğum posta gelip boş beleş yorum yaparsan evet bana soracaksın hadiiii başka posta canım buradan sana ekmek çıkmaz naşş
Girne12 Ayguns canın sıkılmış anlıyorum da burası sıkıntını giderip saçma yorumlar yapacağın post değil git kendine post aç oradan takıl insanlara
Bitterinannesi Benimde dunden kalan tavugum makarnam sehriye corbam var ben bugun tum gun disarda olacagim tok gelirim esime de onlar yeter 👻🤰🏽
Ayguns Girne12 burası her yazılan şeye cevap verme hakkı tanıyan bir platform olduğu için sana sormayacağım. Öncelikle terbiyeni takınarak tartışmayı öğren seviyeden bir haber arkadaşım. Hala söylediğimin arkasındayım burada zor bir hamilelik geçirenler var en basiti sırf yemek kokularından mutfağa giremeyen var. Durumu olanı veya olmayanı saymıyorum bile. Ailesinden uzak olanı hamilelik sürecinde yatmak zorunda kalıp çeşit yemek çıkaramayan hamileleride saymıyorum. Daha akla gelecek bir sürü örnek var. Benim babamda hasta annem yıllardır ona bakıyor. Hamileyim ve yardımıma gelemiyor bende zor hamilelik geçirenlerdenim. Kimseye burda yemek show yapma hakkınız yok. Yediğiniz içtiğiniz size kalsın. Burası ne pişirsem platformu değil !
Nesrinkrdnz1 Girne12 dünya kadınlar günümüz kutlu olsun ben dışarı çıkacam diğer günlerde genelde kayınvalidem yapıp gönderiyor yada yiyip onda geliyorum yemek telaşım hamilelik döneminde yaşamadım allahtan yinede arada yemek bulunsun die yapıyorum
Girne12 Nesrinkrdnz1 sağol canım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun dışarıda yemek candır ya bazen hayat kurtarır
Ayguns Girne12 yok canım sıkılmadı rahat ol sen. Ben inatla bu tarz postların çoğalmaması için yazacağım. İnsanların hakkına girmeye hakkınız yok.
Girne12 Ayguns terbiye? Senden mi öğreneceğiz ? Ya gerçekten senin gibi canı sıkılmış birilerine sataşsam diye yazan birileri hep neden oluyor🤣
Ayguns Girne12 idrak sorunun var galiba ? 🤔 yazma amacımı açıklamama rağmen anlamamakta ısrar etmenin belirtilerini gösteriyorsun çünkü
Eminos Girne12 az evvel pazar dönüşu simit ayran aldim geldim ara öğünüm olarak tukettim oglen ya makarna yada manti yiyesim var aksama da pişi yapicam insallah