dilaadeniz21 Şimdi ben dün kaset test yaptım silik çıktı bu sabah da bunları yaptım erken gebelik testinde hiç çizgi yok kaset testte de silik çizgi var gerçekte daha belirgin hangisine inanacağımı şaşırdım siz ne düşünüyorsunuz ?
Allysworld dilaadeniz21 ya testlerden biri hatalı ama hangisi bunu en net başka erken gebelik testiyle anlarsın, istersen yarın tekrar yap oradan bir fikir oluşur ama en neti kan tabii
Busranur_mnts dilaadeniz21 kaset test hangi marka erken gebelikte göremedim çizgi yalancı pozitif olur ama yalancı negatif olmaz diye duydum hayırlısı olsun sağlıkla kolaylıkla olur inşallah
dilaadeniz21 Allysworld kaset testi dün de yaptım silik çıktı bugünde ama erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum belki kaset testler bozuktur her şeyin hayırlısı 🙏
dilaadeniz21 Busranur_mnts kutusunu çöpe attım ama dün yaptığımla bugün yaptığım aynı markaydı ikisinde de çizgi var canlı bakınca direk görünüyor erken gebelikte çıkmadı üzüldüm açıkçası 🤦♀️Kanda da çıkmaz diye korkuyorum adetimi bekleyecem artık kısmet 🙏