DenizGmYurtta Kızlar 24 üncü haftadayım yaklaşık 2 aydır bacak aramda genellikle sol tarafta ağrım oluyor yatakta dönerken kalkarken çatı ağrısı gibi dktora gittim kan tahlili ve idrar tahlili yaptı ama bi sorun çıkmadı benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?
Yaya123 DenizGmYurtta bende aynisini yasiyorum 😔 23+6 haftayim kalkinca agriyor oturunca agriyor gece yatigimda döndugumde agrim oluyor hep sol taraf ben ilk üc ay siddetli bel agirisi cektim cok sükur gecti diye sevindim bu seferde kasik agiriyor bende hersey iyi cikti nedeni bilmiyorum 😔 ama ayni dertden cekiyorum artik agri bazem dayanamiyorum sürekli agriyor büyudugunden diyorlar ama bilemedigim ..
Zemuda Ben daha 17 haftalığım. Ama arada sırada beni de yokluyor o ağrı. Doktorum tahlil yaptı. Çok şükür bişey çıkmadı. İlerki aylarda ne olurum bilemiyorum😔
DenizGmYurtta Benim ki kasik agrisi degil ya daha asagida nasil desem ozel bolgemin kenarindaki kemikler sanirim cati oluyor orasi aynen benim tahlilimde temiz cikti Allah yardim etsin bazen bagirtacak kadar agriyor 😩
Zemuda DenizGmYurtta aynen benim de oralar. Yürürken birden durmak zorunda kalıyorum ağrısından. Ama dediğim gibi çok nadir oluyor bende.🙏 Allah yardımcınız olsun