Bebivekedi Ya kızlar bayadır gitmedim evde kendim hallettim ama artık ulaşmıyorum göremiyorum yapamıyorum ve çok utanıyorum hamile hamile gitmeye sizce gidilir mi yoksa bir şekilde evde mi yapılır
busu1 Bebivekedi Evde yapman zaten büyük birsey kolay değildir o karinla yapmak git agdsya bosver hem daha geç çıkarıyor onların aldıkları. Günde kaç tane ne hallerde görüyor onlar hatta bir kuaför şey demişti sizin bikini bölgenizi artık kol bacak gibi görüyorum normalleşiyor demişti
Leontiine Bebivekedi ben gebeliğin başından beri hep ağdaya gidiyorum canım utanmanı gerektirecek bir şey yok hamilelikte çok normal
Busranur_mnts Bebivekedi ben 4 5. Aydan beri gidiyorum normalde hep evde kendim yapardım da 4. Ayda eğilmeye görmeye zorlamaya başladım kendim yapınca da uzun sürüyo daha çok karnım ağrıyordu kuaförde hızlı ve daha temiz yapılıyor utansak da mecbur gidiyoruz jilet vs kalınlaştıeıyo öyle de istemiyorum
zuleyha12756_ Ağda çok zor ya benim kasılma olunca ben yapmayı bıraktım mecburen bence kuaföre gidin utanmayın olabilir insan göremiyor çünkü
Bebivekedi zuleyha12756_ evet ya gerçekten göremiyorum doğumda da temiz olmak istiyorum o da geriyor beni
Bebivekedi Leontiine bende gidiyordum ama uzun süre gitmedim evde kendim yaptım şimdi eğilip bişey yapamıyorum göbüşten mecbur oldu gibi